Environ

De huid is de spiegel van geest en lichaam

Dromen van een jeugdige huid!

Als uw huid een topprioriteit is en u bent op zoek naar de ultieme non-chirurgische verzorging, dan is Environ echt iets voor u.
ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is.

Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan. Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te verdoezelen. Het is waar dat de meeste cosmetische crèmes eenvoudige ouderwetse moisturisers gebleven zijn, die doen dromen van een “ jeugdige huid", maar vaak zonder echte resultaten.

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de door zon beschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was een pionier in dit domein. In de jaren '80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

Dit plaatste Environ® aan de top in huidverzorging. Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patiënten veroorzaakt door melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en hij was vastberaden om een gamma van huidverzorgende producten te ontwikkelen die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.

De firma Environ® Skin Care, werd in 1990 opgericht door Dr. Fernandes en spoedig breidde hij het aantal producten uit tot een compleet huidverzorgingsgamma. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur. Oprichter, Dr. Fernandes heeft zich gespecialiseerd op het gebied van plastische chirurgie waarin hij het respect van zijn internationale collega's heeft gekregen.

Environ

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes Zuid-Afrikaans cosmetoloog en plastisch chirurg met wereldfaam, om onze huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.

De producten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen in verschillende hoge concentraties, zoals:

  • Vitamine A waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het: de huid dikker maakt, de productie van collageen stimuleert (hoe meer collageen, hoe minder rimpels), de vochthuishouding verbetert waardoor de huid steviger wordt en minder rimpels vertoont en de beschadigde cellen worden herstelt.
  • Anti-oxidantia (Bèta-Caroteen, vitamines C, E en Pro-vitamine B5) helpen de vrije radicalen onschadelijk te maken, zodat een normale, gezonde huid behouden blijft:
  • Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen.
  • Vitamine E is één van de belangrijkste anti-oxidantia ter bescherming van het celmembraan.
  • Pro-vitamine B5 is onontbeerlijk voor een gezonde huid en bovendien kalmeert het de huid.
  • Alpha-hydroxyzuren in het Environ® Alpha gamma maken de huid op een veilige, huidvriendelijke en efficiënte manier zachter en gladder.
  • Ze ondersteunen de natuurlijke exfoliatie van de huid waardoor de penetratie van vitamine A en anti-oxidantia bevorderd wordt.

 

Wilt u meer lezen over Environ bezoek dan hun webpagina:
http://www.environ-nederland.com