!QMS

Echte huidverbetering zonder chirurgie !!

!QMS medicosmetics, de huidverzorging die echt werkt !!

Na ons 27ste levensjaar wordt de aanmaak van collageen minder. Het gevolg hiervan is, dat er een vochttekort in de huid ontstaat, waardoor de eerste rimpels zichtbaar beginnen te worden.

 Door dagelijks identiek, huid eigen !QMS collageen te gebruiken vult U het tekort in Uw huid weer aan en wordt de huidveroudering vertraagt. Door het toevoegen van de collageen verbetert U de gehele huidstructuur, de rimpels worden minder en bovendien beschermt U hierdoor ook Uw eigen collageen. Uw huid wordt weer steviger, voller, jonger en natuurlijk stralender! Dus !QMS geeft onze huid terug wat het nodig heeft. Met deze anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen collageen aan de huid terug te geven met maar liefst 82% aan actieve werkstoffen. Deze methode is uniek en gepatenteerd.

Na een salon behandeling zult U duidelijk verschil zien en voelen! Maar om het beste resultaat te krijgen, is het dagelijkse gebruik van de producten thuis van even groot belang als de behandelingen in de salon. De !QMS producten zijn allemaal op elkaar afgestemd, zodat bij een juist gebruik de beste resultaten te behalen zijn.

Bij !QMS wordt gewerkt met fases om de beste resultaten te behalen :

Fase 1 Vocht en vetbalans van de huid worden in evenwicht gebracht. Huidproblemen worden aangepakt eventueel in kuurverband

Fase 2 Verstevigen van de huid

Fase 3 Perfectioneren door pigment en fijne lijntjes aan te pakken
 

Resultaten :

Na 1 maand Het huidreliëf wordt gladder, minder gerstekorrels en comedonen (meeëters)

Na 2 maanden De eerste lijnen verdwijnen

Na 3-4 maanden De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Het Motto dus : "When you look young, you feel young!"

QMS Medicosmetics is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. E. Schulte; plastisch chirurg, biochemicus en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie. Vandaag de dag is Dr. Med. Erich Schulte in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.

Met gebruikmaking van SILS (huideigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is !QMS Medicosmetics in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan. Zijn wens om de slechthelende of misvormde huid van (verkeer)slachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot verregaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve !QMS Medicosmetics behandelmethode en bijbehorende !QMS Medicosmetics producten. Hierbij worden !QMS Medicosmetics behandelingen gecombineerd met het toepassen van producten met maar liefst 82% aan actieve werkstoffen, zuivere lichaamseigen collagenen en hoogwaardige fruitzuren.

In de behandelingen wordt het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd. Het verouderingsproces in de huid wordt aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld.

!QMS Medicosmetics wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende huidtherapeuten. Veel plastische chirurgen adviseren !QMS Medicosmetics als voorbehandeling bij een minifacelift.

Eurotrade Cosmetics heeft de prijs voor "World Spa Award 2015" gewonnen. Wij feliciteren hen met het behalen van dit fantastische resultaat. We hopen nog lang met dit topproduct te mogen werken.