Cavitatie

Wilt U afslanken met een direct meetbaar resultaat ?

De QB LIPO PLUS is dé manier om af te slanken op de gebieden waar u dat wenst! Deze behandeling heeft het effect van liposuctie, maar dan zonder operatie of littekens. De laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier door het eigen lichaam afgebroken en afgevoerd.

 

De voordelen:

  • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling.
  • Afslanken in centimeters, zonder te sporten. Vet definitief weg.
  • Reductie van cellulite.
  • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk.
  • Geen operatie, narcose of injecties.
  • Geheel pijnloos

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor, dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd.

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor, dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones, zoals de kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug.

Mensen die last hebben van cellulite, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

www.qsence.nl