Endermologie

LPG Endermologie is een natuurlijk en effectieve behandelingsmethode voor de huid en het gelaat. Door middel van het LPG apparaat wordt een 100% natuurlijke en veilige celstimulatie gerealiseerd met als resultaat vetverbranding van het lichaam en het liften van het gelaat.

De intensieve bindweefselmassage is een effectieve manier van celstimulatie en een oplossing tegen het verminderen en verwijderen van cellulitis. Het corrigeert het figuur, het realiseert lokale vetverbranding en biedt huidversteviging. Het biedt een prettige manier van stimulatie van de huid en van de cellen.

Voor het lichaam biedt de LPG behandeling dus een verbetering van; Cellulitis, Vet verminderen, Figuurcorrectie en Huidversteviging.

Voor het gelaat biedt de behandeling een celstimulatie, dit wilt zeggen; Verbetering van Collageen, Elastine, Hyaluron en Rimpels.

Techniek:

Met de behandelkop wordt de huid via zuiging omhooggehaald, op- en afgerold, waardoor weefselblokkades worden opgeheven.De voortdurende beweging heft de weefselblokkade op. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt! 

Bij de praktijk voor huidverbetering LOOXX te Bunde wordt gewerkt met de LPG Cellu M6 Integral 2 van LPG Benelux.

 

http://www.lpgbenelux.com