Wie zijn wij

Wij zijn gevestigd in Bunde (omgeving Maastricht) en gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en werken dan ook alleen maar met topmerken: !QMS medicosmetics, Environ, Ägyptos, Jane Iredale (cosmetics), LPG (apparatuur voor endermologie) en Qsence Lipo II (apparatuur voor cavitatie).

Wat !QMS medicosmetics en Environ voor Uw huid doen, doet Ägyptos voor Uw lichaam. De apparatuur van LPG (endermologie) werkt zowel op gelaat als lichaam. Tijdens de behandelingen zien de klanten direct hun gelaat en/ of lichaam verbeteren. De Lipo II is een apparaat voor de (plaatselijke) cavitatie van de huid.

Voor huidproblemen zoals acne, overbeharing, pigmentvlekken, rosacea, littekens, grove poriën, huidveroudering enz. zijn er gespecialiseerde behandelingen. Deze geven in combinatie met de topmerken !QMS medicosmetics, Environ en Ägyptos een verbijsterend resultaat. Wij zijn van mening, dat gelaatsverzorging niet stopt bij het gewone verzorgen van de huid, maar dat de huid uiteindelijk moet verbeteren. Door onze interesse, verdere onderzoeken en studies hierover, weten we dat onze produkten !QMS, Environ en Agyptos  garant staan voor zeer goede resultaten.

Lees meer